top of page
Indoceane

Thalgo SPA Ritual

MER DES INDES -  HARMONISERENDE 

Kroppspeeling, terapibad, massasje og innpakning.

Den ultimate velværebehandlingen med fokus på Østens mystikk og velgjørende elementer.

Lukk øynene og la deg sveve inn i lykkelige drømmer på en fjerntliggende reise. Guddommelige dufter og farger blander seg med havets rikdom. Sacred Lotus blomst og Qi-Marine med stress-avlastende egenskaper bidrar til denne kraftige følelsen av ro.

Behandlingen har flere ulike elementer hentet fra Middelhavet, Egypt, India og Kina.

En herlig sukkerskrubb over hele kroppen etterfølges av et lunt melkebad. Deretter vil nøkkelpunkter masseres og løse opp spenninger. En dyp, avslappende helkroppsmassasje med varme oljer følges til slutt av en beroligende, deilig innpakning. Huden blir silkemyk og vekkes til live igjen.

 

120 min  inklusiv kimono / tøfler som du kan ta med deg hjem. 

Spa nytelse for to, eller Spa for en :)

Duo Runde kroppen rundt

Andre SPA og Velværebandlinger

LØVENVOLD KROPP DE LUXE

Behandlingen starter med en grovkornet saltskrubb tilsatt essensielle oljer som lukter fantastisk! Huden blir silkemyk og gjennomfuktet. Etterfølges av terapibad med tre valgfrie vanntilsetninger:

Melkebad; Herlig og velduftende melkebad som dynker huden i shimmer og deilig luksus! Algebad; Tre forskjellige alger. Virker remineraliserende og utrensende.

Polynesia; Gir fukt, avslappende og beroligende. 

Behandlingen avsluttes med en avslappende aromamassasje utifra dine ønsker. 

75 min

100 min, inkl. RUNDE KROPPEN RUNDT (klassisk kroppsmassasje)

 

DUO RUNDE KROPPEN RUNDT

Klassisk kroppsmassasje som tilpasses ditt behov. Forbedrer sirkulasjonen, løser opp muskelspenninger og reduserer emosjonelt stress.

55 min 

 

STORGATAS DUFT – HELKROPPS AROMAMASSASJE

Vi bruker eteriske oljer som en del av behandlingen. De eteriske oljene trenger lett inn og er avslappende og beroligende for din kropp. Massasjen regulerer kroppens energisystem. Stimulerer immunsystemet, blodsirkulasjonen og lymfesystem, væskeopphopning og muskelspenninger. 

55 min

 

STRANDGATAS VARME STEINMASSASJE

Behandlingen starter med fotspa. Etterfølges av massasje med sorte lavasteiner som er helende og gir en unik velværeopplevelse. Denne rituelle massasjen legger til rette for full avkobling og ren nytelse. Her anvendes runde, varme lavasteiner sammen med velduftende kroppsolje for å løse opp spenninger, og for å gjøre huden nydelig myk og gi den dypeste avslapning.

55 min

 

RUNDE KROPPEN RUNDT INKL. BADSTU

Klassisk kroppsmassasje som forbedrer blodsirkulasjonen, løser opp muskelspenninger og reduserer emosjonelt stress. Anbefaler badstu først. Badstu linderer blant annet smerte og stivhet og varmen øker hjerterytme, blodsirkulasjon og forbrenning.

Benytt deg av badstu 20 minutter før din massasjetime starter.

80 min, inklusiv kimono og tøfler som du kan ta med deg hjem.

 

SNART MAMMA?

Sett av litt tid til deg selv i ventetiden.

Aromamassasje for nakke, skuldre og øvre rygg som gjør underverker for stive og støle muskler. I tillegg kan du velge en herlig ansiktsbehandling med rens, peeling, maske og med avsluttende krem.

45 min 

80 min, inkl. ansikt og fotbad m/massasje

 

ØNSKER DU Å BENYTTE DEG AV VÅR BADSTU?

Har du annen behandling kan du benytte deg av vår badstue.

20 min, inkluderer lån av kimono, tøfler og håndkle.

 

ØNSKER DU Å KJØPE MED DEG HJEM VÅR HERLIGE KIMONO?

Pris kr 390,-

Snart Mamma?

DUO KROPPS- OG MASSASJEBEHANDLINGER

 

STORGATAS OPPMYKER & QUICKFIX 

Behandlingen starter med en klassisk rygg- og nakkemassasje og som etterfølges av en ansiktsbehandling som frisker opp huden og gjør deg klar til ettermiddagens aktiviteter. Rens, peeling og evt. maske / utklemming med avsluttende krem.

70 min

 

AQUATIC KROPPSPEELING MED MASSASJE

En grovkornet saltskrubb tilsatt essensielle oljer som lukter fantastisk! Huden blir gjennomfuktet og silkemyk. Avsluttes med STORGATAS rygg- og nakkemassasje.

50 min

80 min inkl. RUNDE KROPPEN RUNDT (klassisk kroppsmassasje)

 

SWEET AND SAVOURY KROPPSPEELING MED MASSASJE

En grovkornet og fantastisk skrubb som består av brunt sukker, havsalt, essensielle oljer fra middelhavet, lotus og qi marine. Avsluttes med STORGATAS rygg- og nakkemassasje.

50 min 

80 min inkl. RUNDE KROPPEN RUNDT (klassisk kroppsmasssje)

STORGATAS KROPPSPEELING MED SILKY SMOOTH BODY WRAP

Aquatic eller Sweet and Savoury body skrubb som etterfølges av innpakning med en rik krem og med silkemyk tekstur. Gir fukt og næring. Huden blir myk og gjennomfuktet. Dufter friskt av lotus.

45 min 

 

BROSUNDET  KROPPSPEELING MED DEEPLY NOURISHING BODY WRAP

Aquatic eller Sweet and Savoury body skrubb som etterfølges av en dypt fuktighetsgivende og avslappende behandling for en meget tørr hud. Gir næring, pleier og reparerer. Huden blir myk og gjennomfuktet.

45 min

 

 

BYPARKENS ALGEINNPAKNING

En effektiv og avslappende behandling som starter med en finkornet skrubb

Deretter innpakning i varmeteppe med Thalgos patenterte og mikroniserte marinealger fra havet. Algene er rik på mineraler, vitaminer og sporstoffer. Med varme penetrerer denne inn i blodbanen vår. Etterfølges av en herlig nakke- og hodebunnsmassasje. Behandlingen er beroligende på eksem og andre uregelmessigheter i huden. Virker avgiftende, rensende og slankende.(NB! Ikke for personer som er overfølsom mot jod eller med sykdom i skjoldbruskkjertelen)

55 min

ANSIKTSBEHANDLINGER

Vi tilbyr ansiktsbehandlinger i ulike prisklasser. Spør oss gjerne om hvilken behandling som passer deg. 

 

BYPARKENS NYTELSE 

Nærende, fornyende og avslappende.

Effektiv og avslappende ansiktsbehandling.

Våre terapeuter tar en hudanalyse og finner produkter som passer perfekt til din hud. Rens, peeling, ansiktsmaske, ansiktsmassasje, ansikts- og øyemaske med avsluttende krem.

55 min  

 

LØVENVOLD ANSIKT DE LUXE

Reduserer linjer, gir næring, strammer huden og gir ny glød.

For deg som ønsker synlige resultater. Behandlingen starter med en hudanalyse. Terapeuten velger deretter ut produktene som vil jobbe aktivt på din hudtype / hudtilstand. Rens, peeling, maskeanbefaling, ansikts- og  skuldermassasje, hodebunnsmassasje, spesialserum og krem til din hud. Du kan velge mellom tre forskjellige anti-age masker. 

 

INTENSIV ANSIKTSBEHANDLING – MED DOBBEL MASKE

En maske spesialtilpasset din hud innerst og Marine Infusion Mask over for maksimal effekt. Produktene velges etter din huds behov; fuktighet til tørr og fuktfattig hud, næring til veldig tørr og fettfattig hud,  beroligende som virker lindrende, kjølende og forfriskende for sensitiv og urolig hud eller antiinflammatoriske, betennelsesdempende og poresammentrekkende produkter for aknehud.

65 min  

 

 

 

OPPSTRAMMENDE BEHANDLING MED MARINE SILICIUM PROGRAM

Løfter, fyller og glatter huden som blir fastere, klarere og glødende. Passer godt for hud med linjer og dårlig spenst.

80 min 

EXCEPTIONAL MARINE PROGRAM

Den ultimate anti-age behandlingen for en godt voksen hud med etablerte og tydelige alderstegn og lite elastisitet. Behandlingen er basert på stamceller og algehormoner. En maske blodcellulose som er dynket i fornyende og meget aktive ingredienser i kombinasjon med energi-lift massasje gir et naturlig "ansiktsløft"

80 min 

SUKKERTOPPENS EKSKLUSIVE

Farging av vipper og bryn – inkludert forming som etterfølges av Hyaluronic Eye Patch, som virker glattende og oppfriskende. Synlig effekt! Avsluttes med øyekrem tilpasset din hud samt drenerende øyemassasje.

50 min 

Ansiktsbehandlinger
bottom of page