top of page

Fraksjonell behandling med CO2 laser

Ved behandling med fraksjonell CO2 -laser kan vi redusere rynker og linjer i ansiktet. Resultatet  kan i mange tilfeller sees allerede etter første behandling.

Fraksjonell  CO2-laser er i dag den beste metoden for hudforbedring. Behandlingen gir en fornyelse av hudens øverste hudlag (horncellelaget), samt oppstramming av bindevevet. Aldringsprosessen bremses og fører til en klar forbedring av hudens utseende. Behandlingen hjelper huden med collagen produksjonen som sørger for spenst, fasthet og fuktighet.

Glattere hud og reduksjon av fine linjer gjør at huden fremstår som frisk og sunn. Huden føles glatt, myk og fastere.

​Forberedelse før behandling: 

-Kunder som ønsker en fraksjonell CO2  laserbehandling bør holde seg unna sol eller solarium i 4 uker før behandling. Kundene må heller ikke ha forkjølelsessår, kviseutbrudd eller gjennomgått annen ansiktsbehandling, som peeling eller injeksjoner. All makeup må fjernes fra hele ansiktet dagen før behandlingen. 1-2 timer før behandlingen får man bedøvelsekrem  for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

 

Behandlingsmetoden  går ut på at vi bruker en CO2-laser med en skanner som tegner et spesielt mønster, dette gjør at ca 70 % av huden er urørt. Nye elastiske fibre blir bygget opp og collagenet blir stimulert.

 

Hvem kan ikke behandles:

-Kunder som har lett for å danne store arr (hypertrofiske arr) eller har lett for å få pigmentforandringer.  Alvorlig hjertesykdom, nedsatt immunforsvar, alvorlig psykisk lidelse eller annen alvorlig sykdom. Kunder som har brukt medisinen  Roaccutan  eller tilsvarende mot kviser må ikke behandles med co2-laser før etter et år.

 

Dette bør kundene være oppmerksom på:

Noen dager etter behandlingen føler mange at det klør i huden. Ikke klø. Dette er helt normalt og skyldes frigjørelse av histaminer i huden. Kløen er noen ganger verst om natten og kan forebygges ved ikke å ha alt for varmt soveværelse. 

Det kan oppstå infeksjoner i huden etter behandling. Tegn på infeksjon er rødme, ømhet, hevelse i huden og eventuelt feber. Ofte merkes en tilbakegang i tilhelingsprosessen. Det er viktig at du kontakter klinikken hvis noen av disse symptomene oppstår slik at du kan få riktig behandling. Risikoen for infeksjon er størst de første dagene.

Har man en mørk hudtype eller blir lett brun om sommeren, er det en økt risiko for å danne pigmentflekker på de behandlede områdene. Den nye huden er mer mottagelig for sol og blir derfor brunere. Pigmentflekker kan unngås ved å avstå fra soling de første 2 til 3 månedene etter behandling. Disse pigmentflekkene forsvinner av seg selv.

 Oppblussing av akne/kviser kan skje hos de som behandles for aknearr. I sjeldne tilfeller er det nødvendig å behandle aknen med antibiotika eller Roaccutane el. Dette vil ikke medføre fornyet arrdannelse. 

 

Klinikken tilbyr fri hudpleie de første dagene etter behandlingen

Dette for å gjøre tilhelningstiden så kort som mulig og for å oppnå best mulig resultat.

Kvalitet og service er viktig for oss og vi ønsker å gi alle våre pasienter en best mulig opplevelse rundt behandlingen.  

 

Alle er velkomne til konsultasjon på klinikken. Ring eller send mail for å avtale tid eller ved spørsmål.

bottom of page