top of page

PERSONVERN INFORMASJON

 

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; I noen tilfeller samler vi inn epostadresse; datamaskin- og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

 

Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn sesjonsinformasjon, inkludert svartid på sider, besøkstid på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-postadresse, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  1. Å tilby og betjene tjenestene;

  2. For å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte;

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte varsler og salgsfremmende meldinger;

  4. For å lage aggregerte statistiske data og annen samlet og / eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester; 

  5. For å overholde gjeldende lover og regler.

 

Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. 

 

Vi kan kontakte deg for å varsle deg angående kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å samle inn gebyrer eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom spørreundersøkelser, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

 

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på [din e-post] eller sende oss e-post til: post@lovenvold.no

 

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre denne personvernerklæringen, så gå gjennom den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, om noen, vi bruker og / eller avslører den. 

 

Hvis du vil: få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, blir du invitert til å kontakte oss på [din e-post] eller sende oss e-post til: [vår fysiske postadresse].

bottom of page