top of page
  • torill

Mye spennende for studentene så langt i utdanningen

Som mange av dere vet så har studentene nå praktisert de teoretiske kunnskapene sine i praksis. I skrivende stund er det gjennomført 7 klient-dager og nærmere 150 behandlinger har blitt gjennomført. Fantastisk!Tilbakemeldingene fra dere kunder har vært overveldende positivt og vi ser frem til å møte dere på nytt og at dere kan få nyte behandlinger og slappe av hos studentene.


For dere som ikke kjenner til dette så har vi en egen booking side der behandlingsdagene og behandlingene legges ut.

Noen dager og uker fokuseres det på behandlinger som skal trenes og atter trenes på, men innimellom er det åpent for alle typer behandlinger. Denne info ligger på fremsiden av bestillings-siden.

Denne uken har det vært opplæring på GREEN Peel behandling, en velkjent behandling som bygger på naturlige ingredienser og råvarer. Det blir derfor satt av en dag (tirsdag 22. november) til akkurat denne behandlingen. For dere som ikke får time denne dagen så kommer det flere muligheter etter nyttår.


Ellers så minner vi om at det er fullt mulig å bestille behandlinger i vår salong alle dager og at dere må huske på å benytte gavekortene som dere fikk til Jul sist år :)


Så ønsker vi dere alle velkommen til oss i vår salong eller til behandlinger hos våre studenter.

400 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page